MojDom

Z enim zavarovalnim produktom zavarujte celo paleto rizikov. Pregledno, enostavno, modularno.

Hiša

Stanovanjska hiša, počitniški objekt, pomožni objekt ali celo hiša v gradnji. Zavarujete lahko na novo ali dejansko vrednost.

Stanovanje

Modularno in po meri zavarujte stanovanje in pripadajoč delež etažne lastnine. V postopku sklepanja nikar ne pozabite na opremo. 

Oprema

Za popolno varnost premoženja v vašem domu zavarujte vse od pohištva, naprav in dragocenih predmetov ter vse do gotovine, orožja, listin in dokumentov. 

Odgovornost

Zavarovanje osebne odgovornosti poskrbi za dobre osebne in sosedske odnose, saj krije škodo, ki jo povzročite tretjim osebam. Tudi v tujini.

Sončne elektrarne

Tistim, ki energijo pridobivate iz sončne energije, omogočamo zavarovanje za primere materialne škode, obratovalnega zastoja in odgovornosti.

Kmetija

Poskrbite, da bodo vaši kmetijski in gospodarski objekti, kmetijske površine, pridelki, stroji in oprema zavarovani pred najrazličnejšimi nevarnostmi.

Pravna zaščita

Stroški odvetnika, prič, izvedencev v primeru, ko vam nekdo povzroči škodo, gredo lahko v nebo. Poskrbite za ustrezno kritje.

MojDom Bonus

Če v preteklem letu po polici MojDom niste prijavili škode, vas nagradimo z bonusom. Vsako naslednje leto brez škode se še bolj izplača.